Forretter

Fiskepakker

13. januar 2011
af Louisa Lorang og Birgitte Nymann
Fisk på den fede måde. Få opskriften på fiskepakker her

DET SKAL DU BRUGE: 1 bundt forårsløg4 minisquash, halverede (eller1 almindelig i skiver)8 små gulerødder, vaskedeeller skrællede250 g små kartofler, kogte2 stykker bagepapir300 g laks uden skind og benlidt citronsaftlidt smørsaltlidt plukket dild4 spsk. vand4 spsk. hvidvin2 stykker kødsnorSÅDAN GØR DU:Skær det nederste af forårsløgene og det øverste af toppen. Rens dem grundigt, og flæk dem evt., hvis de er meget tykke. Skær dem i grove stykker. Læg forårsløg, squash, gulerødderog kartofler på to stykker bagepapir, og læg fisken ovenpå. Dryp med citron, og top med smør, salt og dild. Luk forsigtigt papiret sammen om fisk og grøntsager, og kom 2 spsk. vand og hvidvin i hver pakke. Luk med kødsnor, og damp fisken i ovnen ved 185° i ca. 20 minutter, eller til fisken er akkurat gennemtilberedt. Servér straks.TIP:En nem måde at lave aftensmad på og samtidig bevare flest mulige gode ting fra både fisk og grønt. Pakken bør åbnes af den, der skal spise den, for den dufter fantastisk!FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann. KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENERELEVANTE LINKS

Løbeskole