Forretter

Fennikelsalat

af Louisa Lorang og Birgitte Nymann 13. januar 2011
Få opskriften på fennikelsalat her

DET SKAL DU BRUGE: 3 appelsiner1 spsk. ekstrajomfruolivenolielidt saltENDVIDERE:1 fennikel100 g rucola2 tsk. sesamfrøsaltTILBEHØR:rugbrødSÅDAN GØR DU:Skær skallen og den hvide hinde af appelsinerne. Skær appelsinkødet fri mellem lamellerne, mens du holder frugten over en skål, så saften bliver opsamlet. Lad fileterne dryppeaf i en si, og rør appelsinsaften med olie og salt. Skær fenniklen i super tynde skiver, gerne på et mandolinjern. Kassér evt. lidt af stokken, hvis den er for grov. Vend fenniklen med dressingen, og lad den trække i 15 minutter. Vend fennikel, dressing, appelsinfileter, salat og sesam lige inden servering, og smag til med salt. Servér rugbrød til.TIP: Pak fennikel med dressing og rucola hver for sig, hvis du tager salaten med til frokost eller på picnic. Tag også gerne lidt røget laks med til rugbrødet, det giver en fantastisk frokost.FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann. KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENERELEVANTE LINKS

Løbeskole