bruschetta
Forretter

Bruschetta med gorgonzola og figner

13. september 2017
af Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
De små, sprøde brød sender mig straks tilbage til en italiensk fortovscafé. Her får du opskriften på bruschetta med gorgonzola og figner

Bruschetta med gorgonzola og figner

Tid: 15 minutter. Ovntid: 10 minutter Antal personer: 4 (som forret)
DET SKAL DU BRUGE 12 skiver flute olivenolie 2 fed hvidløg 3 friske figner 150 g gorgonzola frisk timian balsamicoglace
PRØV OGSÅ: Bruschetta med artiskokker og rejer

Opskrift - sådan laver du bruschetta med gorgonzola og figner

Tænd ovnen på 200°. Pensl brødskiverne med olie, og læg dem på en rist eller bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter, til de er sprøde og gyldne. Pil hvidløgsfeddene, og halvér dem. Gnid dem let mod de sprøde brødskiver, så de tager lidt smag. Skyl fignerne, og skær dem i kvarter. Fordel gorgonzola, figner og timian oven på brødet. Dryp med balsamicoglace. PRØV OGSÅ: Invitér på ægte italiensk gæstemenu
https://dk-femina-backend.imgix.net/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_1.png

Læs også