avocadosalsa
Forretter

Avocadosalsa med mozzarella og tomater

10. august 2016
af Marie Melchior, Carsten Kyster, Julie Hey & Mai Knauer
Foto: Betina Hastoft, Columbus Leth, Bjørn Jakobsen & Jakob Helbig
Den cremede salsa er særligt velegnet som tilbehør til stegt fisk eller kylling. Her får du opskriften på avocadosalsa med mozzarella og tomater

Avocadosalsa med mozzarella og tomater til 4 personer

  Tid: 15 minutter   DET SKAL DU BRUGE 2 modne avocadoer 1 kugle frisk mozzarella, 125 g 4 store tomater 1 rødløg persille saft af 1 citron salt og friskkværnet peber   PRØV OGSÅ: Sydamerikanske fiskefrikadeller med avocadosalsa  

Opskrift - sådan laver du avocadosalsa med mozzarella og tomater

  Halvér avocadoerne; fjern stenen, og skær avocadokødet i tern. Hæld vandet fra mozzarellaen, og skær den i tern. Skyl tomaterne, pil rødløget, og skær begge dele i tern. Skyl og hak persillen. Vend avocado, mozzarella, tomater, rødløg og persille sammen, og smag til med citronsaft, salt og peber.   PRØV OGSÅ: Stegt laks med tomatsalsa  

Læs også