Avocadocarpaccio med fjordrejer
Forretter

Avocadocarpaccio med fjordrejer

af Camilla Zarah Lawes 3. juni 2022
Foto: Columbus Leth
En forfriskende og hurtig forret.
4 personer

Avocadocarpaccio med fjordrejer

  • 2 avokadoer
  • 200 g pillede fjordrejer

Dressing

  • saft af ½ økologisk citron
  • avokadoolie (fås bl.a. i Irma)
  • havsalt og friskkværnet peber

Tilbehør

  • ristet flutes

Sådan laver du avocadocarpaccio med fjordrejer 

  1. Del avokadoerne midt over, og fjern stenene.
  2. Skræl dem forsigtigt, og skær dem i helt tynde skiver på den lange led.
  3. Anret skiverne på tallerkener, og pensl med lidt af den sammen piskede dressing.
  4. Vend fjordrejerne i resten af dressingen, og læg dem midt på avokadoskiverne i en lille bunke.
  5. Servér med et stykke ristet flutes.