Forretter

Aspargestårn med krabbesalat

28. oktober 2008
af Anne Larsen
Tid: 25 min.Man gør grønne asparges i stand således: Skyl dem og knæk rodenden af, hvor det falder naturligt. Skær enden til og kassér det let

Tid: 25 min.

Man gør grønne asparges i stand således: Skyl dem og knæk rodenden af, hvor det falder naturligt. Skær enden til og kassér det let trevlede rodstykke. Resten af aspargesen vil være frisk og sprød.

36 grønne asparges2 spsk light mayonnaise2 spsk fromage frais200 g drænet krabbekød1 avocadoHavsalt og friskkværnetsort peber8 små spsk. revet parmesanost

Tilbehør:Godt brød

Damp de istandgjorte asparges ganske kort i letsaltet vand og læg dem på tallerkenerne i lag med 3 x 3.Rør fromage frais, krabbekød, avocado i små terninger, salt og peber sammen. Fordel den revne parmesanost i 8 små bunker på en plade med bagepapir og bag dem et par minutter i ovnen ved 200 grader, til de er gyldne og sprøde. Læg dem til afkøling.Anret krabbesalaten som en lille kugle mellem 2 crisps på de dampede asparges. Servér godt brød til.

Proteinenergi: 27 pct.Fedtenergi: 23 pct.Kulhydratenergi: 50 pct.363 kcal pr. person