https://imgix.femina.dk/media/2bc400e815ca4420820b25b02c9164b3.jpg
Mad

Fiske-røsti med lynremoulade

30. juni 2021
af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
En nem og hurtig ret af revet kartoffel, fisk og grønt, der blandes og steges som små røstier.
2 personer
Tid i alt 20 min

Det skal du bruge

  • 150 g hakket sej eller lign. fisk
  • 1-2 forårsløg
  • Lidt persille
  • 1 lille spsk kapers
  • Olie
  • Grøn salat
  • 1 bagekartoffel
  • Evt. 2 portioner kartofler

Lynremoulade

  • 2-3 spsk god remoulade
  • 1 lille gulerod
  • 2 spsk hakket agurk
  • Lidt kapers

Opskrift - sådan laver du fiske-røsti med lynremoulade

  1. Kog evt. kartoflerne.
  2. Skrub og riv bagekartoflen og bland den med hakket fisk, hakkede forårsløg, finthakket persille, salt, peber og kapers.
  3. Steg dem som røsti i små bunker på en pande i lidt olie.
  4. Rør remouladen med revet gulerod, hakket agurk og kapers, og server den til fiskerøstierne sammen med en grøn salat og evt. de kogte kartofler.

TIP: Remoulade er populært tilbehør, især til fisk. Til fiske-røstierne blander vi en god remoulade med lidt gulerod, agurk og kapers - og lige pludselig smager den helt hjemmelavet.

Har du lyst til mere fis? Så prøv denne lækre fiskeburger

Læs også