En nem og hurtig ret af revet kartoffel, fisk og grønt, der blandes og steges som små røstier.
2 personer
Tid i alt 20 min
Det skal du bruge
150 g hakket sej eller lign. fisk
1-2 forårsløg
Lidt persille
1 lille spsk kapers
Olie
Grøn salat
1 bagekartoffel
Evt. 2 portioner kartofler
Lynremoulade
2-3 spsk god remoulade
1 lille gulerod
2 spsk hakket agurk
Lidt kapers
Opskrift - sådan laver du fiske-røsti med lynremoulade
Kog evt. kartoflerne.
Skrub og riv bagekartoflen og bland den med hakket fisk, hakkede forårsløg, finthakket persille, salt, peber og kapers.
Steg dem som røsti i små bunker på en pande i lidt olie.
Rør remouladen med revet gulerod, hakket agurk og kapers, og server den til fiskerøstierne sammen med en grøn salat og evt. de kogte kartofler.
TIP: Remoulade er populært tilbehør, især til fisk. Til fiske-røstierne blander vi en god remoulade med lidt gulerod, agurk og kapers - og lige pludselig smager den helt hjemmelavet.
Har du lyst til mere fis? Så prøv denne lækre fiskeburger