https://imgix.femina.dk/media/article/opskrifter_kaerlighed_og_kager.png
Mad

Få alle opskrifterne fra SØNDAGs podcast-serie Kærlighed & Kager

27. juni 2015
af redaktionen
Foto: Panthermedia, Lars Ranek
I SØNDAGs nye podcast-serie Kærlighed & Kager inviterer journalist Rikke Hast en række kendte danske kvinder ind til en snak i studiet om kærlighed over en kop kaffe og et stykke kage. Her får du opskrifterne på de lækre kager – som er udvalgt af Rikkes gæster.

Få opskrifterne fra Kærlighed & Kager

Vi elsker kage. Det er vi nok ikke ene om. Og i SØNDAGs nye podcast-serie er kage kombineret med noget af det allervigtigste her i livet: Kærlighed. Kærligheden kan vi desværre ikke være behjælpelige med, men her får du opskrifterne på de lækre kager, som bliver spist i programmerne.

Mette Blomsterbergs Jordbærtærte

Det er egentlig meningen, at det er vores journalist Rikke, der står for kagebagningen til vores gæster, men når man har selveste Mette Blomsterberg i studiet, er det jo oplagt at bytte rollerne om. Mette Blomsterberg medbragte derfor denne drøm af en jordbærkage med sød mazarin og friske danske jordbær.

FÅ OPSKRIFTEN HER

Mette Blomsterbergs jordbærtærte, som hun havde med til SØNDAGs podcast Kærlighed & Kager

LÆS OGSÅ: Guide: Sådan lytter du til en podcast

Vigga Bros chokoladekage med næsten ingen mel

Vigga Bro er egentlig ikke den store kagespiser, men når det skal være, så tyer hun til en chokoladekage, som primært består af chokolade og smør - og næsten ingen mel. Derfor kokkerede Rikke Hast denne svampede chokoladekage med kun 60 g mel i, og dén faldt i god jord hos Vigga.

FÅ OPSKRIFTEN HER

https://imgix.femina.dk/vigga-bros-kage.jpg

Annettes forkærlighed for marengs

Rikke Hast forsøgede sig med at bage disse søde marengs, da Annette Heick var i studiet - men konklusion blev, at marengsne nok godt kunne have haft brug for lidt mere kærlighed. Vi har derfor sat bagetiden, så du kan få marengs som er, helt som de skal være.

FÅ OPSKRIFTEN HER

https://imgix.femina.dk/pavlova-1.jpg

Maria Montells valg af syrlig cheesecake

Hvem elsker ikke en god, velsmagende cheesecake? Da Maria Montell var i studiet bage journalist Rikke Hast en ostekage med et syrligt tvist - lige som Maria kunne lide det.

FÅ OPSKRIFTEN HER

https://imgix.femina.dk/cheesecake_1.jpg

Katrine Marie Guldagers favorit: Skønne kartoffelkager

Da Rikke Hast havde forfatter Katrine Marie Guldager til en snak om kærlighed, kvinderoller og kollektiv, skulle den selvfølgelig akkompagneres af - kartoffelkager. Vi snød dog lidt i denne uge, og sendte Rikke en tur forbi La Glace, men vi er sikre på, at disse af vores egen slags også smager forrygende.

FÅ OPSKRIFTEN HER

https://imgix.femina.dk/kartoffelkager.jpg
https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også