Drømmekage-dessert
Tid: 30 minutter. Bagetid: 10 minutter Antal personer: 4
KARAMELSAUCE 150 g lys muscovadosukker ½ dl vand 25 g smør 1½ dl piskefløde evt. salt
KOKOSTUILE 35 g smør 35 g hvedemel 70 g flormelis 2-3 spsk. vand 4-5 spsk. kokosmel
TIL SERVERING 4 kugler god vaniljeis
PRØV OGSÅ: Drømmekage me et twist Opskrift - sådan laver du drømmekage-dessert
1. KARAMELSAUCE: Kog muscovadosukker og vand sammen i en gryde, til det begynder at tage farve som mørk karamel. Skru ned for varmen, og tilsæt smør. Rør fløde i, til massen er ensartet. Tilsæt evt. en smule salt. Er karamelsaucen for tynd, kan du koge den lidt mere ind. Hæld den på glas. 2. KOKOSTUILE: Tænd ovnen på 180°. Smelt smør i en gryde, og lad det brune. Tag det af varmen. Rør mel og flormelis i. Tilsæt vand, til dejen er ensartet og smørbar. Smør dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir i et tyndt lag. Drys med kokosmel, og tryk det let ned i dejen. Bag tuilen i ovnen i 8-10 minutter. Afkøl. 3. SERVERING: Fordel vaniljeis i kugler på 4 tallerkener. Hæld lidt karamelsauce over. Bræk kokostuiles i mindre stykker, og læg dem oven på is og karamelsauce.
