

Sådan laver du den populære Dalgonakaffe
Ingredienser
- 3 spsk. instant kaffepulver
- 3 spsk. sukker
- 70 ml. kogende vand
- 1 glas mælk med isterninger
Måske du allerede er faldet over den cremede kaffe, som lige nu florerer rundt mange steder på nettet. Måske er det første gang, at du hører om den.
Uanset hvad, så læs med, hvis du er en ægte kaffeelsker. Vi deler nemlig opskriften på den populære, cremede kaffedrik.
Kaffeskum fra Sydkorea
Den populære kaffedrik stammer fra Sydkorea, og navnet på kaffen, Dalgona, stammer fra det søde, svampede sydkoreanske slik, der er lavet af sukker og natron.
Kaffen minder teknisk set meget om en cappuccino eller den græske Frappé – bare med det cremede kaffeskum øverst.
LÆS OGSÅ: Sandt eller falsk? 6 myter om vin
Sådan gør du
- Kom kaffepulver og sukker i en skål
- Tilsæt kogende vand og rør det godt sammen med en ske, inden du begynder at piske
- Pisk med håndmixer til det bliver luftigt og minder om flødeskum – det tager ca. 2-3 min
- Kom isterninger og mælk i et glas
- Kom kaffeskummet på toppen og rør det sammen
- Velbekomme!
Pssst... Du kan erstatte sukkeret med sukrin gold eller kokossukker, hvis du ønsker at lave en sukkerfri version.
LÆS OGSÅ: Sund og nem mættende smoothie
Er du kaffetørstig, er det på eget ansvar at scrolle videre!