Yoghurt-mousse med citron

19. september 2014
af Marie Melchior
Foto: Line Falck
Den fløjlsbløde yoghurt-mousse smager skønt som dessert med sprøde biscotti til.

Yoghurt-mousse med citron til 4 personer

INGREDIENSER

skal og saft af 2 usprøjtede citroner 100 g sukker 2 æg 125 g smør 500 g yoghurt naturel (evt. hjemmelavet yoghurt , se opskriften her) 2 dl piskefløde  

TIL SERVERING

biscotti (sprøde italienske småkager)  

Opskrift - sådan laver du yoghurt-mousse med citron

  1. Riv og pres citronerne. Pisk citronskal og citronsaft sammen med sukker og æg. Smelt smørret i en lille gryde. Tilsæt citronblandingen, og lad det småkoge under omrøring i 3-4 minutter.    2. Lad det køle af. Hæld yoghurten i en skål, og pisk citronblandingen i, til konsistensen er ensartet.    3. Pisk fløden til skum, og vend forsigtigt flødeskummet i yoghurtblandingen. Anret i glas. Servér yoghurt-moussen kold med biscotti til.   PRØV OGSÅ: Hyldeblomst-mousse med jordbær