Yoghurt-mousse med citron til 4 personer
INGREDIENSER
skal og saft af 2 usprøjtede citroner
100 g sukker
2 æg
125 g smør
500 g yoghurt naturel (evt. hjemmelavet yoghurt ,
se opskriften her)
2 dl piskefløde
TIL SERVERING
biscotti (sprøde italienske småkager)
Opskrift - sådan laver du yoghurt-mousse med citron
1. Riv og pres citronerne. Pisk citronskal og citronsaft sammen med sukker og æg. Smelt smørret i en lille gryde. Tilsæt citronblandingen, og lad det småkoge under omrøring i 3-4 minutter.
2. Lad det køle af. Hæld yoghurten i en skål, og pisk citronblandingen i, til konsistensen er ensartet.
3. Pisk fløden til skum, og vend forsigtigt flødeskummet i yoghurtblandingen. Anret i glas. Servér yoghurt-moussen kold med biscotti til.
PRØV OGSÅ: Hyldeblomst-mousse med jordbær