
Desserter
Vaniljeparfait med jordbær
6. august 2014af Mai Knauer
Foto: Columbus Leth
Forkæl dine gæster med hjemmelavet is med friske jordbær. Isen kan med fordel laves dagen inden, du får gæster
Vaniljeparfait med jordbær til 4 personer
INGREDIENSER 4 dl piskefløde 4 pasteuriserede æggeblommer korn af ½ vaniljestang 60 g sukker 1 knsp. salt TIL SERVERING 200 g friske jordbærOpskrift - sådan laver du vaniljeparfait med jordbær
Pisk fløde, æggeblommer, vaniljekorn, sukker og salt sammen i en skål til en ret fast, skummende masse. Fordel ismassen i 4 små portionsforme. Parfaiten skal stå i fryseren mindst 3 timer, inden den serveres. Servering: Tag parfaiten ud af fryseren ca. ½ time før servering. Skyl jordbærrene, og servér dem til parfaiten.Til forret og hovedret til en perfekt suppe, steg og is-middag anbefaler vi
FORRET: Gazpacho med chili og grøntsagssalsa - Få opskriften her
HOVEDRET: Porchetta med figensalat - Få opskriften her