Desserter

Vaniljeparfait med jordbær

6. august 2014
af Mai Knauer
Foto: Columbus Leth
Forkæl dine gæster med hjemmelavet is med friske jordbær. Isen kan med fordel laves dagen inden, du får gæster

Vaniljeparfait med jordbær til 4 personer

INGREDIENSER 4 dl piskefløde 4 pasteuriserede æggeblommer korn af ½ vaniljestang 60 g sukker 1 knsp. salt   TIL SERVERING 200 g friske jordbær  

Opskrift - sådan laver du vaniljeparfait med jordbær 

  Pisk fløde, æggeblommer, vaniljekorn, sukker og salt sammen i en skål til en ret fast, skummende masse. Fordel ismassen i 4 små portionsforme. Parfaiten skal stå i fryseren mindst 3 timer, inden den serveres. Servering: Tag parfaiten ud af fryseren ca. ½ time før servering. Skyl jordbærrene, og servér dem til parfaiten.  

Til forret og hovedret til en perfekt suppe, steg og is-middag anbefaler vi

FORRET: Gazpacho med chili og grøntsagssalsa - Få opskriften her

HOVEDRET: Porchetta med figensalat - Få opskriften her

 

Læs også