vafler
Desserter

Vafler med mascarponecreme og frugt

26. februar 2018
af Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
Jeg elsker nybagte vafler og kunne spise dem både morgen, middag og aften. Få opskriften på Timm Vladimirs lækre vafler med mascarponecreme og frugt

Vafler med mascarponecreme og frugt

Tid: 30 minutter. Hviletid, dej: 30 minutter Antal: 10 stk.   DET SKAL DU BRUGE 125 g smør 3 æg  125 g sukker  korn af 1 vaniljestang 300 g hvedemel 1 spsk. bagepulver 3½ dl mælk  
  MASCARPONECREME 100 g mascarpone 150 g cremefraiche 9 %  
  TIL SERVERING 100 g hindbær 100 g blåbær 1 moden mango 2 spsk. lys muscovadosukker evt. citronmelisse   PRØV OGSÅ: Vafler med bærcreme  

Opskrift - sådan laver du vafler med mascarponecreme og frugt

  1. Smelt og brun smørret i en kasserolle. Brug en elpisker og pisk æg, sukker og vaniljekorn sammen i en stor skål til en lys og luftig masse. Sigt mel og bagepulver, og vend det i dejen. Rør herefter mælk og brunet smør i dejen. Lad dejen hvile i ca. 30 minutter på køl. Bag vaflerne i et vaffeljern, til de er gyldne.   2. MASCARPONECREME: Rør mascarpone og cremefraiche sammen.   3. SERVERING: Skyl bærrene, og skær hindbærrene i halve. Skær skrællen af mangoen, og skær mangokødet i små tern. Vend bær og mango med sukker. Anret de færdigbagte vafler med mascarponecreme, bær og frugt, og pynt evt. med citronmelisse.