vafler med ahornsirup
Desserter

Vafler med ahornsirup og frugt

31. august 2015
af Louise Dandanell Ørsted
Foto: Bjørn Jakobsen
Vafler - En amerikansk specialitet du bliver nødt til at prøve derhjemme

Opskrift på vafler

TID: 1 TIME INKL. HVILETID OG BAGNING

11-12 VAFLER

Ingredienser:

4 æg

2½ dl mælk

½ dl piskefløde

½ dl kærnemælk

250 g hvedemel

2 spsk sukker

2 tsk bagepulver

1 tsk vaniljesukker

Smør til bagning

LÆS OGSÅ: Vafler med chokoladecreme og confiteret appelsin

SERVERING:

1 dl piskefløde

1-2 spsk ahornsirup

200 g kirsebær

200 g jordbær

100 g blåbær

Fremgangsmåde:

Pisk æggene sammen og hæld mælk, piskefløde og kærnemælk i.

Bland mel, sukker, bagepulver og vanilje og hæld det i dejen under omrøring. Lad dejen hvile i 15 min. i køleskab.

Bag vaflerne lysebrune og sprøde i et vaffeljern. Smør vaffeljernet med smør mellem hver bagning.

Pisk fløden til skum og vend ahornsirup i.

Server flødeskummet og frisk frugt til vaflerne.

Prøv også: Vafler med surt eller sødt

https://dk-femina-backend.imgix.net/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også