Suppevandbakkelser

18. januar 2012
af Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Anret de små vandbakkelser over is drysset med sigtet flormelis, eller server til suppe eller over salater.

Suppevandbakkelser (til ca. 6 kager)

Ingredienser Fremgangsmåde ½ portion grunddej
(se opskrift nedenfor)

 

Kom dejen i en sprøjtepose med en lille, rund tylle eller i en plasticpose, hvor du klipper et lille hjørne af.

Sprøjt bittesmå vandbakkelser ud på bagepapir på en bageplade og hak dem af med en bordkniv, der dyppes i koldt vand.

Bag de små vandbakkelser gyldenbrune og sprøde ved 200 grader i 15-20 min. - de skal være helt gennemtørre.

Server til suppe eller over salater - eller anret dem over is drysset med sigtet flormelis.

 

6 vandbakkelser med variation
 

Vandbakkelser
- grunddej
Kartoffelkager Vandbakkelser med
appelsincreme
Suppe-
vandbakkelser
Osteboller Vandbakkelser med
kaffeis

Lav og servér perfekte hjemmelavede kager med produkter fra SØNDAGs shop...

Sprøjtepose fra
SilikomArt

Funktionel sprøjtepose
i 100% silikone, som går
i opvaskemaskinen.

149 kr. i SØNDAGs webshop

>> køb den HER

Dåsesæt med 3 stk.

Fine retro-dåser med design
af engelske Martin Wiscombe
til opbevaring af kager.

249 kr. i SØNDAGs webshop

>> køb dem HER

Macaronsæt fra Lékué

Lav nemt dine egne macarons,
med smag af alt fra chokolade,
grøn te, hindbær eller lakrids...

349 kr. i SØNDAGs webshop

>> køb den HER

Er du helt vild med kage og desserter?

På facebook-gruppen "Jeg elsker kage" er næsten 15.000 kage-entusiaster samlet, og deles om opskrifter, tips og gode idéer. Du kan være med i gruppen HER.