Desserter

Stjernen over Rom

16. november 2012
af Julie Hey
foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift: Marcipan og alkohol går hånd i hånd, så prøv disse smagfulde stjerner til julens store konfektbord

Stjernen over Rom

Ingredienser(ca. 25 stk)300 g marcipan3 spsk mørk rom200 g mørk chokoladeKandiserede violerEvt. stjerneform

LÆS MERE: Vil du have flere konfektopskrifter? SØNDAG har samlet årets 6 bedste konfektopskrifter, se dem her

FremgangsmådeÆlt marcipan med rom og rul den ud til en ½ cm tyk plade.

Udstik marcipanen i små og store stjerner eller skær selv stykker ud i passende størrelser.

Lad stjernerne tørre på en rist, inden de overtrækkes med chokolade.

Smelt chokoladen over et vandbad og dyp konfektstjernerne i chokoladen. Drys med kandiserede violer eller anden pynt.

LÆS MERE: Er du vild med marcipan, så prøv denne marcipansandwich