Desserter

Små rabarber-mandel-tærter med citrontimian og pinjekerner

12. maj 2015
af Madredaktionen
Små lækre tærter med både sødt og syrligt - får opskriften på de små rabarber-mandel-tærter her

Små rabarber-mandel-tærter med citrontimian og pinjekerner

Tid: 20 minutter. Bagetid: 45 minutter. Antal personer: 10   DET SKAL DU BRUGE 400 g rabarber 150 g mandler 150 g smør 150 g sukker 2 æg 2 spsk. hvedemel 10 små aluminiumsforme ekstra smør og sukker til formene 2 spsk. citrontimian 50 g pinjekerner   PYNT evt. usprøjtede spiselige blomster   Opskrift - sådan laver du små rabarber-mandel-tærter med citrontimian og pinjekerner   Skyl rabarberne, og skær dem i stykker på ca. 1 cm. Blend mandlerne til groft mandelmel i en foodprocessor. Tilsæt smør, sukker, æg og mel, og blend igen. Vend blandingen godt sammen med rabarberne. Smør 10 små forme med smør, og drys med sukker. Fordel dejen i formene, og drys med hakket citrontimian og pinjekerner. Bag tærterne i en 185° varm ovn i ca. 45 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist. Anret kagerne på et fad, og pynt evt. med spiselige blomster.   PRØV OGSÅ: Rabarberdrømme med hyldeblomstsaft