hjemmelavet karamelcreme
Mad

Sådan laver du hjemmelavet karamelcreme

19. oktober 2018
af Julie Hey
Foto: Betina Hastoft
Det er slet ikke så svært at lave den lækreste karamel. Lige til at bruge i kager eller som lækkert smørepålæg. Få opskriften på lækker hjemmelavet karamelcreme her

DET SKAL DU BRUGE

  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 1 patentglas
  • Vand

Opskrift - sådan laver du hjemmelavet karamelsauce

1. Åbn dåsen og hæld den kondenserede mælk i et lufttæt patentglas/henkogningsglas. Sikr dig, at gummiringen sidder rigtigt på, luk låget og sæt glasset i en gryde. Hæld vand ved, så det netop når op over mælkens kant i glasset. Kog vandet op og læg låg på gryden. Skru så ned for varmen og lad glasset stå og simre i vandet i 3 timer. 2. Tag glasset op og lad det køle helt af på køkkenbordet, inden du åbner det. Vip evt. lidt luft ind under gummiringen, da glasset kan være svært at få op pga. undertryk. 3. Brug karamelcremen i opskrifter eller som smørbart pålæg i stedet for honning. Opbevar det på køl. PRØV OGSÅ: Æblekage maed karamelsauce
https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også