Desserter

Rabarbermuffins

23. april 2012
af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Skøn opskrift på lækre rabarbermuffins

Rabarbermuffins (ca. 8 stk.)

Tid: 45 minIngredienser til rabarbermuffins100 g smør, stuetempereret200 g rørsukker3 æg30 g grahamsmel80 g hvedemel1 tsk bagepulver20 g finthakkede mandler25 g kokosmel1½ dl grov rabarberkompot - se opskriften HERTilberedning til rabarbermuffinsTænd ovnen på 180 grader.Rør smørret med rørsukker og tilsæt æggene ét ad gangen.Rør begge slags mel, bagepulver, mandler og kokos i dejen, og vend forsigtigt kompotten i.Sørg for, at det især er hele rabarberstykker og ganske lidt saft, du rører i.Fordel dejen i muffinforme evt. foret med bagepapir og bag dem i ovnen i 30 min.Lad dine rabarbermuffins køle af på en rist- og nyd de lækreste lune rabarbermuffins.Her kan du finde mange flere opskrifter med rabarber - både til morgen, aften og den søde tandEr du helt vild med kage?På facebook-gruppen "Jeg elsker kage" er næsten 25.000 kage-entusiaster samlet, og deles om opskrifter, tips og gode idéer. Bliv fodret med skønne kage-opskrifter og få gode tips af ligesindede. Læs mere på www.facebook.com/elsker.kage eller vær med i gruppen lige HER.