

Rabarberkompot med skyr og knas
23. april 2012Morgenmad: Kompot med skyr og knas (Tid: 15 min.)
Ingredienser250 g skyr2 spsk akaciehonning4 dl rabarberkompot- se opskrift HER
Morgenknas:1 tyk skive rugbrød15 g smør1 dl havregryn½ dl hasselnøddeflager2 spsk flydende honning
FremgangsmådeTilbered morgenknaset først:Riv rugbrødet groft og rist det i smør på panden sammen med havregryn, nødder og honning i ca. 10 min., til det er sprødt og gyldent.
Lad det køle af på panden.
Rør skyren med honning, servér det til den hjemmelavede kolde rabarberkompot og drys med sprød knas.
Rabarber til det hele - fra morgenmad til dessert
Rabarberkompot
Rabarbermuffins
Kylling Danoise
Rabarbersorbetpå pandekage
Isabellas store bog om køkkenhaven
Hvad synes du om denne opskrift?Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.
Læs også
