Desserter

Rabarberkompot med skyr og knas

23. april 2012
af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Her får du opskriften på en sund og lækker morgenmad

Morgenmad: Kompot med skyr og knas (Tid: 15 min.)

Ingredienser250 g skyr2 spsk akaciehonning4 dl rabarberkompot- se opskrift HER

Morgenknas:1 tyk skive rugbrød15 g smør1 dl havregryn½ dl hasselnøddeflager2 spsk flydende honning

FremgangsmådeTilbered morgenknaset først:Riv rugbrødet groft og rist det i smør på panden sammen med havregryn, nødder og honning i ca. 10 min., til det er sprødt og gyldent.

Lad det køle af på panden.

Rør skyren med honning, servér det til den hjemmelavede kolde rabarberkompot og drys med sprød knas. 

Rabarber til det hele - fra morgenmad til dessert

Rabarberkompot

 

Kompot med skyrog knas

Rabarbermuffins

 

Kylling Danoise

 

Rabarbersorbetpå pandekage

 

Isabellas store bog om køkkenhaven

Hvad synes du om denne opskrift?Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.