Rabarbercrumble med ingefær
Desserter

Rabarbercrumble med ingefær

af Timm Vladimir 29. marts 2019
Foto: Columbus Leth
Selv om du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, behøver det ikke at tage lang tid at lave en flot dessertanretning. Her får de skønne friske rabarber simpelt selskab af en hurtig crumble og en anelse ingefær. Let og lækkert. Her får du opskriften på rabarbercrumble med ingefær
30 min 4 personer
Tid i alt 45 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 350 g rabarber
  • 75 g sukker
  • 1½ tsk. stødt ingefær
  • 1 spsk. vaniljesukker
  • 1 spsk. majsstivelse
  • 50 g rørsukker
  • 50 g hvedemel
  • 50 g grove havregryn
  • 75 g smør

TIL SERVERING

  • 1½ dl cremefraiche 9 %

Opskrift - sådan laver du rabarbercrumble med ingefær

  Tænd ovnen på 180°. Rens rabarber, og skær dem i mundrette stykker. Vend rabarber med sukker, ingefær, vaniljesukker og majsstivelse, og fordel dem i 4 ovnfaste portionsforme (eller i 1 stor form). Klem sukker, mel, havregryn og smør sammen i en skål uden at arbejde for meget med det, og smuldr blandingen over rabarberne. Bag rabarbercrumblen i ovnen i 25-30 minutter. Servér dem lune med cremefraiche til.   PRØV OGSÅ: Crumble med bær og hasselnødder