Desserter

Råsyltede kirsebær

10. august 2015
af Julie Hey
Foto: Bjørn Jakobsen
Sylt dine egne kirsebær og nyd et glas køligt kirsebærvin til

1-2 sylteglas

Tid: 15 min. + Trækketid:2-3 dage

Ingredienser:

175 g rørsukker

1 vaniljestang  

1 rosmarinkvist  

1 dl vand 

500 g kirsebær

1 dl kirsebærlikør, Cherry Heering 

1 tsk Atamon 

Fremgangsmåde:

Kom rørsukker, en flækket vaniljestang, rosmarinkviste og vand i en lille gryde og kog op. 

Skyl og udsten kirsebærrene. Kom dem i et sylteglas og hæld kirsebærlikør, Atamon og den lune sukkerlage med rosmarinkviste og vaniljestang over.

Lad kirsebærrene trække i lagen i 2-3 dage og server evt. med ost og nødder.

 

Læs også