pærecrumble
Desserter

Pærecrumble med marcipan og kanel

30. oktober 2017
af Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
Crumbledejen skal bare lige smuldres sammen med ingredienser, du sikkert allerede har i køkkenet i forvejen. Nemt! Her får du opskriften på pærecrumble med marcipan og kanel

Pærecrumble med marcipan og kanel

Tid: 15 minutter. Bagetid: 30 minutter Antal personer: 6   DET SKAL DU BRUGE 8-10 små pærer 2 spsk. flormelis  
  SMULDREDEJ 200 g hvedemel 200 g koldt smør 100 g marcipan 75 g sukker 2 tsk. kanel  
  TIL SERVERING cremefraiche 18 %   PRØV OGSÅ: Crumble med æble og hasselnødder  

Opskrift - sådan laver du pærecrumble med marcipan og kanel

  1. Tænd ovnen på 180°. Skræl pærerne, skær bunden af, og fjern kernehuset nedefra med en lille skarp kniv. Sæt pærerne i et smurt ovnfast fad. Sigt flormelis over.   2. SMULDREDEJ: Smuldr mel, smør, marcipan, sukker og kanel sammen til en grynet blanding. Fordel smuldredejen over og ved siden af pærerne.   3. Bag crumblen i ovnen i 25-30 minutter, til den er gylden. Afkøl let, og servér med cremefraiche.   Tip: Du kan sagtens bruge for eksempel æbler eller blommer i stedet.   PRØV OGSÅ: Strudel med pære og chokolade  
 

 

Læs også