Desserter

Pærecrumble med kanel og valnødder

af Trine Fisker_2 9. november 2015
Kanel giver denne lækre pærecrumble et twist af jul

DET SKAL DU BRUGE

  • 4 pærer
  • Kanelcrumble:
  • 75 g smør
  • 75 g sukker
  • 65 g hvedemel
  • 2 tsk kanel
  • 50 g valnødder
  • 4 ovnfaste portionsskåle eller småtærteforme
  • 2 dl piskefløde
  • Korn af ½ vaniljestang

Sådan laver du crumble med kanel og pærer

Tænd ovnen på 200 grader.

Skær pærerne i mundrette terninger og fordel dem i 4 ovnfaste portionsskåle.

Bland smør, sukker, mel, kanel og finthakkede valnødder i en skål og smuldr det sammen med fingrene. Det behøver ikke være helt samlet.

LÆS OGSÅ: Opskrift på æble-brombær crumble 

Fordel crumblen over pærerne i skålene i et jævnt lag og bag desserterne i ovnen i ca. 20 min., til crumblen er let gylden.

Pisk fløde og vaniljekorn til let skum med en elpisker.

Server pærecrumblen lun med en stor skefuld kold vaniljefløde til.