Desserter

Nyhed: Lav sommerkagerne med mandelmel

30. maj 2012
af Charlotte Hallbæck
Foto ogopskrift: Dr. Oetker
Nu frister de friske, syrlige bær i alle former og farver, og de er perfekte til sommerens lækre kager. Dr. Oetker har netop lanceret mandelmel i deres sortiment – prøv én af deres lækre opskrifter på sprøde og søde sommerkager her

Mandelmel blev for alvor populært i Danmark, da de små, søde macarons kom på mode - og eftersom det er både besværligt og omfattende at lave mandelmel selv, har bagegiganten Dr. Oetker nu tilføjet mandelmel til deres sortiment. Det kommer i poser på 50 g., og er velegnet til bl.a. desserter og bagværk, da det giver en sød og rund smag.

Vi glæder os allerede til at kaste os ud i skønne sommeropskrifter med mandelmel - og du kan selv starte her med denne forrygende tærteopskrift med hindbær og mandler.

Du finder mere inspiration og lækre opskrifter på Dr. Oetkers hjemmeside eller Facebook-profil

 

Hindbær-mandelkager(Ca. 20 stk.)

Ingredienser6 æggehvider, 2 dl200 g flormelis3 poser (150 g) Dr. Oetker Mandelmel75 g hvedemel175 g smør125 g friske hindbær

PyntVanillesukker

Uhm... Få opskriften på en himmelsk hindbær-cheesecake lige her! 

Tilberedning:Tænd ovnen på 180° C varmluft eller 200° C almindelig varme.Smelt smørret ved svag varme.Pisk æggehvider, flormelis og mandelmel cremet og let skummende. Vend sigtet mel og smeltet smør i dejen og fordel den i 20 små linseforme.

Drys med hindbær og bag kagerne i 12-15 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist. Drys kagerne med vaniljesukker lige inden servering.

Tip: Erstat evt. hindbærrene med andre bær, ferskenskiver eller fintsnittede rabarber vendt i lidt sukker.