Desserter

Nougatnødder med hindbærstøv

18. november 2014
af Maja Ambeck Vase
Foto: Columbus Leth
Hvorfor købe dyre delikatessenødder, når du hurtigt og nemt kan lave dem selv?

Nougatnødder med hindbærstøv 20 stk.

INGREDIENSER 20 hasselnødder 75 g nougat frysetørret hindbærpulver  

Opskrift - sådan laver du nougatnødder med hindbærstøv

  Rist hasselnødderne i en 200° varm ovn i 5-10 minutter, og gnid dem i et rent viskestykke for at fjerne skallerne. Del nougaten i 20 stykker, og pres en hasselnød ind i hvert stykke. Form stykkerne til kugler, og rul dem i frysetørret hindbærpulver. Opbevar nougatnødderne køligt indtil servering.   TIP: Du kan købe frysetørret hindbærstøv i velassorterede supermarkeder, hos SpecialKoebmanden.dk eller hos shop.millmortar.com

PRØV OGSÅ: Lakridsmarcipan

Læs også