Desserter

Minitærter med jordbær

af Louise Dandanell Ørsted 9. juni 2010
Foto: Bjørn Jakobsen
TID: 20 min.Til 8 personer på en buffet250 g jordbær75 g marcipan75 flormelis1 bæger æggeblommer (2 stk.)150 g mascarpone100 g yoghurt 10%2 spsk

TID: 20 min. Til 8 personer på en buffet

250 g jordbær 75 g marcipan 75 flormelis 1 bæger æggeblommer (2 stk.) 150 g mascarpone 100 g yoghurt 10% 2 spsk citronsaft 1 spsk citronskal En pakke chokoladeskåle fra Odense Marcipan (fås bl.a. i Føtex)

Prøv også:

 

Claus Meyers jordbærsalat

 

Jordbærtærte med vaniljecreme

 

Æbletærte med karamel

 

Jordbærkoldskål med mynte-gremolata

 

Vandbakkelser med jordbæris

Rengør jordbærrene, dup dem tørre og halver dem.

Riv marcipanen. Rør flormelis og æggeblommer sammen. Bland det med mascarpone, yoghurt og marcipan. Smag til med citronsaft og citronskal. Sæt cremen på køl. Lige før servering fordeles cremen i små chokoladeskåle, og der pyntes med jordbær.