marcipankugler
Desserter

Marcipankugler med lavendel og ferskenlikør

af Cecilie Sofie Svensson 28. november 2017
Foto: Line Thit Klein
Først skal marcipanen trilles, siden skal den spises! Og det er svært at stoppe, for marcipankuglerne smager virkelig godt. Her får du opskriften på de lækre marcipankugler med lavendel og ferskenlikør

Marcipankugler med lavendel og ferskenlikør

  Tid: 15 minutter Antal: 12-14 stk.   DET SKAL DU BRUGE 200 g marcipan  2 spsk. ferskenlikør  1 spsk. usprøjtet tørret lavendel + lidt til pynt 200 g hvid chokolade  
 
 

Opskrift - sådan laver du marcipankugler med lavendel og ferskenlikør

  Ælt marcipanen med ferskenlikør og lavendel, og rul den til kugler. Hak og smelt chokoladen i en varmefast skål over vandbad, og dyp kuglerne i chokoladen. Sæt dem på et stykke bagepapir, og drys med lidt lavendel, inden chokoladen er stivnet helt. Opbevar marcipankuglerne i en lufttæt beholder et køligt sted.   PRØV OGSÅ: Marcipankugler med lakrids og hvid chokolade