Desserter

Marcipankugler med lavendel og ferskenlikør

Først skal marcipanen trilles, siden skal den spises! Og det er svært at stoppe, for marcipankuglerne smager virkelig godt. Her får du opskriften på de lækre marcipankugler med lavendel og ferskenlikør

Marcipankugler med lavendel og ferskenlikør

 
Tid: 15 minutter
Antal: 12-14 stk.
 
DET SKAL DU BRUGE
200 g marcipan 
2 spsk. ferskenlikør 
1 spsk. usprøjtet tørret lavendel
+ lidt til pynt
200 g hvid chokolade
 
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 

Opskrift - sådan laver du marcipankugler med lavendel og ferskenlikør

 
Ælt marcipanen med ferskenlikør og lavendel, og rul den til kugler. Hak og smelt chokoladen i en varmefast skål over vandbad, og dyp kuglerne i chokoladen. Sæt dem på et stykke bagepapir, og drys med lidt lavendel, inden chokoladen er stivnet helt. Opbevar marcipankuglerne i en lufttæt beholder et køligt sted.
 
PRØV OGSÅ: Marcipankugler med lakrids og hvid chokolade
 
Læs mere om: