brownie
Desserter

Lys brownie med Bounty og pistacienødder

af Camilla Zarah Lawes 31. august 2016
Foto: Columbus Leth
Rør Bounty-barer i dejen og få den søde kokossmag i hele kagen. Servér den i små, fine stykker. Her får du opskriften på lys brownie med Bounty og pistacienødder

Lys brownie med Bounty og pistacienødder 20 små kagestykker

  Tid: 15 minutter. Bagetid: 25 minutter   DET SKAL DU BRUGE 130 g smør 2 æg 150 g sukker skal af 1 usprøjtet appelsin 200 g hvedemel ½ tsk. bagepulver korn af 1 vaniljestang 180 g Bounty (3 stykker) 40 g usaltede pistacienødder 1 lille bradepande, ca. 15 x 20 cm  

PRØV OGSÅ: Claus Meyers lækre brownie opskrift

 

Opskrift - sådan laver du lys brownie med Bounty og pistacienødder

  Tænd ovnen på 175°. Smelt smørret ved svag varme i en kasserolle, og lad det køle lidt af. Pisk æg og sukker lyst og luftigt med en elpisker. Riv appelsinskal fint. Rør afkølet smør og appelsinskal i æggemassen. Bland mel, bagepulver og vaniljekorn i en skål, og rør den tørre blanding i æggemassen. Hak Bounty-barerne med en kniv, og vend stykkerne i dejen. Hak pistacienødderne groft; gem lidt til pynt, og vend resten i dejen. Beklæd bradepanden med bagepapir, og fordel dejen i den. Drys med de sidste grofthakkede pistacienødder. Bag kagen i ovnen i ca. 25 minutter. Afkøl helt, og skær den i firkantede stykker.   PRØV OGSÅ: Lækre hjemmelavede Bounty-barer