
LCHF opskrift: Brunchpandekager med bærmousse
26. september 2013Opskriften stammer fra bogen "LCHF - spis dig mæt og glad"
Brunchpandekager med bærmousse (8-10 stk)
INGREDIENSER
PANDEKAGER
4 æg
250 g hytteost (4 %)
2 spsk. loppefrøskaller
1 spsk. kokossukker
1 tsk. stødt kardemomme
revet skal af ½ økocitron
smør eller kokosolie til stegning
BÆRMOUSSE
1 dl hindbær, friske eller frosne (optøede)
½ tsk. vaniljepulver
2 dl fløde
1-2 tsk. Sukrin (kan udelades)
Opskrift - sådan laver du brunchpandekager med bærmousse
PANDEKAGER
Bland æg og hytteost, og giv det en tur i blenderen eller med stavblenderen, så klumperne fra hytte-osten forsvinder.
Tilsæt resten af ingredienserne, og blend en gang mere. Steg pandekagerne på en rygende varm pande i smør eller kokosolie.
Da meningen er, at de skal være lidt tykke i det, skal du vente, til de har sat sig godt, før du vender dem. Brug gerne en slip let-pande.
BÆRMOUSSE
Giv hindbærrene et hurtigt opkog sammen med vaniljen, og lad dem afkøle.
Pisk fløden stiv, og bland den afkølede hindbærmasse heri.
Tilsæt Sukrin, hvis du ønsker en lidt sødere variant.
Energi pr. person
Kcal: 342, Protein: 17 %, Kulhydrat: 7 %, Fedt: 72 %, Fibre: 4 %