Desserter

Lav dine egne smoothie-pakker

29. april 2015
Af Redaktionen
Er du og dine børn også vilde med smoothies? Her på redaktionen er vi faldet for denne smarte smoothie-maker. Den gør det let at lave dine helt egne smoothie-pakker til at tage med på farten - til både ungerne og dig selv!

En frisk og lækker smoothie er et hit i de fleste børnefamilier.

I kan selv blande jeres foretrukne frugter og grøntsager sammen til familiens favoritsmoothies - og en smoothie er også en god måde at få frugt og grønt i ungerne, hvis de ikke lige er så pjattede med den ubearbejdede vare!

Her på redaktionen var vi derfor ret så begejstrede, da vi faldt over den smarte SmoothPack Station.

Den gør det nemt at lave sine helt egne smoothies, som du kan tage med til dig selv og ungerne, når I er på farten. Det er samtidig en del billigere end at købe de færdige små frugtmosposer til børn, som du sikkert har set i supermarkeder mm. - og så ved du også præcis, hvad der er i dine smoothies.

Sådan laver du dine egne smoothies

Bland smoothies, børnemad eller hvad du nu synes i beholderen, og pres derefter blot toppen ned igennem røret. Så bliver mosen presset ud i de poser, som du har sat fast i hullerne.

De genanvendelige smoothie-poser, de såkaldte SmoothPacks, findes i to størrelser (125 ml og 250 ml), og både smoothie-maskinen og smoothie-poserne kan uden problemer vaskes i en opvaskemaskine.

Du kan købe din egen SmoothPack Station her >>

Se opskrifter på smoothies i galleriet nedenunder: