Mad
Lakridsmarcipankugler med hvid chokolade
26. oktober 2015af Camilla Biesbjerg Markussen
Foto: Betina Hastoft
Prøv disse lækre lakridsmarcipankugler. Du kan købe færdig lakridsmarcipan i forskellige varianter, f.eks. fra Odense Marcipan og Lakrids by Johan Bülow
Lakridsmarcipankugler
TID: 20 minutter
Opskriften giver 12 stk.
DET SKAL DU BRUGE
200 g lakridsmarcipan
150 g hvid chokolade
PYNT
1 tsk frysetørret blåbærstøv
1 tsk lakridspulver
SÅDAN GØR DU
1. Skær marcipanen i 12 lige store stykker, tril dem til kugler og sæt dem i køleskabet.
2. Hak den hvide chokolade groft og smelt den forsigtigt i en skål over et vandbad, der ikke må blive for varmt.
3. Overtræk marcipankuglerne med chokolade og læg dem på en tallerken med bagepapir, efterhånden, som de bliver færdige.
4. Bland blåbærstøv og lakridspulver godt sammen og drys det over kuglerne, inden chokoladen størkner. Opbevar kuglerne på køl inden servering.
Få andre lækre snack og dessert opskrifter her
Snehvide drømme