Lakridsmarcipankugler overtrukket med hvid chokolade
Mad

Lakridsmarcipankugler med hvid chokolade

26. oktober 2015
af Camilla Biesbjerg Markussen
Foto: Betina Hastoft
Prøv disse lækre lakridsmarcipankugler. Du kan købe færdig lakridsmarcipan i forskellige varianter, f.eks. fra Odense Marcipan og Lakrids by Johan Bülow

Lakridsmarcipankugler

TID: 20 minutter

Opskriften giver 12 stk.

DET SKAL DU BRUGE

200 g lakridsmarcipan

150 g hvid chokolade

PYNT

1 tsk frysetørret blåbærstøv

1 tsk lakridspulver

SÅDAN GØR DU

1. Skær marcipanen i 12 lige store stykker, tril dem til kugler og sæt dem i køleskabet.

2. Hak den hvide chokolade groft og smelt den forsigtigt i en skål over et vandbad, der ikke må blive for varmt.

3. Overtræk marcipankuglerne med chokolade og læg dem på en tallerken med bagepapir, efterhånden, som de bliver færdige.

4. Bland blåbærstøv og lakridspulver godt sammen og drys det over kuglerne, inden chokoladen størkner. Opbevar kuglerne på køl inden servering.

Få andre lækre snack og dessert opskrifter her

Læs også