Kræmmerhuse med bærcreme
Desserter

Kræmmerhuse med bærcreme

af Julie Hey 27. juli 2018
Foto: Betina Hastoft
Disse kræmmerhuse er både nemme at lave, og så smager de også helt fantastiske. Her får du opskriften på kræmmerhuse med bærcreme
Tid i alt 20 min

DET SKAL DU BRUGE

  • 150 g blåbær fra frost
  • 150 g hindbær fra frost
  • 80 g sukker

BÆRCREME

  • 3 dl piskefløde
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 usprøjtet lime
  • 2 spsk. perlesukker
  • 12-16 små kræmmerhuse
 

Opskrift - sådan laver du kræmmerhuse med bærcreme

  1. Kom bærrene i en gryde, tilsæt sukker og lad det simre i 10 min. Sigt blandingen over en skål, pres bærrene for saft. Lad saft og bær køle af. Dét, der ligger tilbage i sien, bruger du til bærcremen. Den saft, der kommer ud af det, kan du f.eks. bruge til at blande i drinks.   2. Creme: Pisk fløden til skum med vaniljesukker og vend de kogte, siede bær i flødeskummet.    3. Riv limeskallen fint og vend den med perlesukker.    4. Anret bærcremen i kræmmerhuse og drys med limesukker.   PRØV OGSÅ: Strawberry daiquiri-pavlova