Desserter

Kokoskugler med appelsin

af Camilla Zarah Lawes 20. december 2010
Foto: Lars Ranek
De små lækre hjemmetrillede konfektkugler smager dejligt af kokos og appelsin

Kokoskugler med appelsin(12 stk.)

2½ dl piskefløde100 g mælkechokolade 200 g mørk chokolade 70 %30 g kokosmel3 spsk. appelsinsaftfintrevet skal fra en usprøjtet appelsin2 spsk. akaciehonning

PYNT:30 g kokosflager(www.specialkoebmanden.dk)kakaopulver

Opskrift - sådan laver du kokoskugler med appelsin

Kog fløden op i en lille gryde, hak de to slags chokolade meget fint, og kom dem i en skål. Hæld den varme fløde over, og rør godt, til chokoladen er en tyk chokoladesauce. Rør kokosmel, appelsinsaft, appelsinskal og honning i. Stil på køl i 3 timer. Rist kokosflagerne, og hak dem let, læg dem på en flad tallerken. Drys kakaopulver på en anden tallerken.Rul chokolade/kokosmassen til små kugler, og tril dem i de ristede kokosflager eller i kakao. Opbevar dem køligt, til de skal spises.

RELEVANTE LINKS