muffins
Desserter

Kokos-muffins med hvid romfrosting

10. november 2016
af Maja Ambeck Vase
Foto: Columbus Leth
De små søde og saftige muffins er den perfekte haps efter en god middag. Erstat evt. rom med mandelessens eller rosenvand. Her får du opskriften på kokos-muffins med hvid romfrosting

Kokos-muffins med hvid romfrosting

  Tid: 15 minutter. Bagetid: 20 minutter   DET SKAL DU BRUGE 120 g smør 120 g sukker 2 æg 100 g mandelmel 50 g kokosmel 1 nip salt 15-20 mini-papirsmuffinforme metal-muffinbageform   ROMFROSTING 180 g flormelis 50 g blødt smør 1 spsk. lys rom 1 spsk. mælk evt. spiseligt sølvstøv   PRØV OGSÅ: Banan-muffins med chokolade, nødder og marcipan  

Opskrift - sådan laver du kokos-muffins med hvid romfrosting

  1. Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Tænd ovnen på 175°. Pisk sukker og æg sammen med en elpisker i en skål til en lys og luftig masse. Rør det smeltede smør, mandelmel, kokosmel og salt i. Fordel dejen i de små papirforme, sæt dem i muffinbageformen, og bag kagerne i ovnen i ca. 20 minutter. Lad dem køle helt af.   2. ROMFROSTING: Pisk flormelis, smør, rom og mælk sammen i en skål med en elpisker. Fyld frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle, og sprøjt frostingen oven på kagerne som små toppe. Pynt evt. med sølvstøv.   TIP: Ingen sprøjtepose? Så brug en frysepose, hvor du klipper et lille hul i et af de nederste hjørner.   PRØV OGSÅ: Bounty-barer med chokolade og kokos