Kokos-muffins med hvid romfrosting
Tid: 15 minutter. Bagetid: 20 minutter
DET SKAL DU BRUGE
120 g smør
120 g sukker
2 æg
100 g mandelmel
50 g kokosmel
1 nip salt
15-20 mini-papirsmuffinforme
metal-muffinbageform
ROMFROSTING
180 g flormelis
50 g blødt smør
1 spsk. lys rom
1 spsk. mælk
evt. spiseligt sølvstøv
PRØV OGSÅ: Banan-muffins med chokolade, nødder og marcipan
Opskrift - sådan laver du kokos-muffins med hvid romfrosting
1. Smelt smørret i en gryde ved svag varme. Tænd ovnen på 175°. Pisk sukker og æg sammen med en elpisker i en skål til en lys og luftig masse. Rør det smeltede smør, mandelmel, kokosmel og salt i. Fordel dejen i de små papirforme, sæt dem i muffinbageformen, og bag kagerne i ovnen i ca. 20 minutter. Lad dem køle helt af.
2. ROMFROSTING: Pisk flormelis, smør, rom og mælk sammen i en skål med en elpisker. Fyld frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle, og sprøjt frostingen oven på kagerne som små toppe. Pynt evt. med sølvstøv.
TIP: Ingen sprøjtepose? Så brug en frysepose, hvor du klipper et lille hul i et af de nederste hjørner.
PRØV OGSÅ: Bounty-barer med chokolade og kokos