chokoladekage
Desserter

Klassens time chokoladekage

af Camilla Zarah Lawes 25. januar 2013
Foto: Lars Ranek
Voksne kan altså sagtens spise med, men det ER en super nem og dejlig chokoladekage, lige til at tage med i skole – eller på arbejde. Og der er både kakao og hakket chokolade i.

KLASSENS TIME CHOKOLADEKAGE

(20 små stykker chokoladekage)

DET SKAL DU BRUGE 

75 g smeltet smør250 g rørsukker2 æg300 g hvedemel50 g kakao1 tsk. natron1 tsk. bagepulver2 dl kærnemælk100 g finthakket chokolade

GLASUR200 g flormelis½ dl kogende vand

PYNT50 g groftrevet chokolade

Vild med chokoladekage? Så prøv også verdens bedste chokoladekage

Opskrift - sådan laver du klassens time chokoladekage

1. Rør smørret godt med sukker. Tilsæt æggene, ét ad gangen, og rør imellem hvert æg. Bland mel, kakao, natron og bagepulver i dejen, og rør godt. Tilsæt kærnemælk, og rør det til en ensartet masse. Vend chokoladen i dejen. Kom dejen i en smurt bradepande på 30 x 25 cm. Bag kagen i en 200° varm ovn i 15 minutter.

1. Rør ingredienserne til glasuren sammen, og fordel den over kagen. Drys groftrevet chokolade over, og skær kagen ud i små firkantede stykker.

Prøv også: Cookies med chokolade og nødder