
Desserter
Karamelliserede pærer med råcreme
21. september 2017af Emma Martiny
Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
Så simpelt – og så godt! Bag sensommerens smagfulde pærer, og nyd dem med klassisk råcreme til. Her får du opskriften på karamelliserede pærer med råcreme
Karamelliserede pærer med råcreme
Tid: 20 minutter. Bagetid: 30 minutter Antal personer: 4 DET SKAL DU BRUGE 2 modne pærer 2 spsk. smør 4 spsk. ahornsirup korn af ½ vaniljestang 1 nip salt 30 g usaltede pistacienøddekerner 1-2 dl vand RÅCREME 2 dl piskefløde 2 æggeblommer korn af ½ vaniljestang 2 spsk. sukker
PRØV OGSÅ: Et godt alternativ til karamelliserede pærer er denne opskrift på bagte pærer med nødder og chokoladecreme. Få opskriften her