Desserter

Jordbær Sabayonne

af Gitte Heidi Rasmussen 22. juli 2012
foto: Bjørn Jakobsen
En uimodståelig sommerdessert - frisk og sød

Dessert: Jordbær Sabayonne (Tid: 15 min)

Ingredienser250 g jordbær1 past. æggeblomme2 spsk konc. hyldeblomstdrik½ dl vandEvt. citronmelisseFremgangsmåde1. En uimodståelig dessert: Skyl og nip bærrene. Halvér dem og fordel i to glas.2. Pisk æggeblomme, hyldeblomst og vand sammen i en skål og pisk det over vandbad til en let og luftig creme. Den er færdig, når den begynder at blive cremet.3. Hæld den lune sabayonnecreme over bærrene og servér straks, evt. med lidt citronmelisse.

TIP

Cremen kan også afkøles, piskes op og serveres kold til bærrene.

Energi pr. person: 119 kcal.Fordelt på: protein 9%,kulhydrat 62%, fedt 29%Er du vild med desserter?En ny gruppe for dessert-elskere har set dagens lys på facebook. I facebook-gruppen "Jeg elsker dessert" bliver du fodret med skønne og anderledes dessert-opskrifter, og kan få gode tips fra ligesindede med en sød tand. Se mere på www.facebok.com/jegelskerdessert eller vær med i gruppen lige HER.

Der kommer hele tiden nyt i SØNDAGs shop - her er nogle af vores skønne sager!

Røreskål i keramik fra Mason Cash229 kr. i SØNDAGs webshop>> Køb HER Lékué Macaron Kit - lav nemt dine egne macarons.349 kr. i SØNDAGs webshop>> Køb HER Snittekniv fra Pure Komachi i rustfrit stål, med anti-slip effekt.199 kr. i SØNDAGs webshop.>> Køb HER