Hvide mini-muffins
Desserter

Hvide mini-muffins

af Julie Hey 23. juli 2018
Foto: Betina Hastoft
Disse dejlige mini-muffins med hvid chokolade passer perfekt som tilbehør til kaffen, når du trænger til lidt sødt.
15 min
Tid i alt 30 min

  • 100 g hvid chokolade
  • 65 g smør
  • 1 æg
  • 50 g sukker
  • 35 g mel
  • 1 knsp. salt
  • 35 g marcipan
  • Frisk mynte
  • Små muffinforme

Sådan laver du hvide mini-muffins:

Ca. 16 stk.

Varm ovnen op til 180 grader.

Hak chokoladen fint og smelt den over et vandbad. Skær smørret i tern og lad dem smelte i den lune chokolade. Tag skålen af varmen.

Pisk ægget luftigt med sukker til en lys creme og tilsæt chokoladeblandingen.

LÆS OGSÅ: Muffins med hindbær og hvid chokolade

Vend mel med salt og drys det i dejen under omrøring. Riv marcipanen i dejen og tilsæt 2-3 spsk. finthakket mynte.

Fordel dejen i formene og bag kagerne gyldne, 12-15 min. Pynt med mynteblade og servér dem lune.

 

Andre lækre opskrifter