
Kongehuset
Til 2 personer
100 g hvid chokolade2 dl piskefløde1 tsk citronsaftKornene fra ¼ stang vanilje150 g brombær1 spsk sukkerCitronmelisse til pynt
Prøv også:
Cookies med hvid chokolade og kokosflager Jordbær i chokoladekokos Jordbærtærte Prøv restaurant Nomas nordiske flødeboller Farverige cupcakesSmelt chokoladen MEGET forsigtigt med 2 spsk fløde, den skal kun lunes lidt, ellers kan den skille.
Afkøl.
Pisk resten af fløden til let skum. Tilsæt citronsaft og vaniljekorn til chokoladen og vend flødeskummet i.
Hæld cremen i en skål og stil den koldt i ca. 2 timer.
Mos brombærrene med sukker, men gem et par stykker til pynt.
Fordel brombærpureen på to tallerkener og hæld chokoladecremen over.
Pynt med bær og citronmelisse.