Desserter

Hvid chokoladecreme med bærpuré

af Beagle Iuel-Brockdorff 7. juli 2010
Foto: Bjørn Jakobsen
En rigtig dejlig dessert, der inder om hvid chokolademousse, uden tvivl en dessert der sætter tænderne i vand

Til 2 personer

100 g hvid chokolade2 dl piskefløde1 tsk citronsaftKornene fra ¼ stang vanilje150 g brombær1 spsk sukkerCitronmelisse til pynt

Prøv også:

Cookies med hvid chokolade og kokosflager Jordbær i chokoladekokos Jordbærtærte     Prøv restaurant Nomas nordiske flødeboller Farverige cupcakes

Smelt chokoladen MEGET forsigtigt med 2 spsk fløde, den skal kun lunes lidt, ellers kan den skille.

Afkøl.

Pisk resten af fløden til let skum. Tilsæt citronsaft og vaniljekorn til chokoladen og vend flødeskummet i.

Hæld cremen i en skål og stil den koldt i ca. 2 timer.

Mos brombærrene med sukker, men gem et par stykker til pynt.

Fordel brombærpureen på to tallerkener og hæld chokoladecremen over.

Pynt med bær og citronmelisse.