

Desserter
Hindbærpinde
16. november 2012af Julie Hey
foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift: Hindbærpindene ser indbydende og anderledes ud og så smager de himmelsk - årets bedste konfekt
Hindbærpinde
Ingredienser(ca. 18 stk.)200 g marcipan2 spsk hindbærmarmeladeEvt. ½ spsk rosmarinSmå neutrale slikkepinde (fås bl.a. hos Specialkøbmanden til 35 kr. for 50 stk.)200 g hvid chokoladeFrysetørrede hindbær eller hindbærstøv
FremgangsmådeÆlt marcipanen med hindbærmarmelade og evt. finthakket rosmarin.
Rul marcipanen til små kugler på størrelse med en valnød og stik en pind i hver kugle.
Smelt chokoladen over vandbad og dyp kuglerne i chokoladen.
Sæt dem til at tørre i en skål med sukker og drys med frysetørret hindbær eller -støv.
Læs også

Kongehuset