Desserter

Hindbærpinde

af Julie Hey 16. november 2012
foto: Bjørn Jakobsen
Opskrift: Hindbærpindene ser indbydende og anderledes ud og så smager de himmelsk - årets bedste konfekt

Hindbærpinde

Ingredienser(ca. 18 stk.)200 g marcipan2 spsk hindbærmarmeladeEvt. ½ spsk rosmarinSmå neutrale slikkepinde (fås bl.a. hos Specialkøbmanden til 35 kr. for 50 stk.)200 g hvid chokoladeFrysetørrede hindbær eller hindbærstøv

LÆS MERE: Vil du have flere konfektopskrifter? SØNDAG har samlet årets 6 bedste konfektopskrifter, se dem her

FremgangsmådeÆlt marcipanen med hindbærmarmelade og evt. finthakket rosmarin.

Rul marcipanen til små kugler på størrelse med en valnød og stik en pind i hver kugle.

Smelt chokoladen over vandbad og dyp kuglerne i chokoladen.

Sæt dem til at tørre i en skål med sukker og drys med frysetørret hindbær eller -støv.

LÆS MERE: Hvis du vil udfordre dine bageevner kan du prøve at lave disse fantastisk lækre og flotte macarons med hindbærtrøffel