Desserter

Grillet ananas-brulé med vaniljecreme

En skøn sommerdessert med sprød karamelliseret overflade. Her får du opskriften på grillet ananas-brulé med vaniljecreme

Grillet ananas-brulé med vaniljecreme

 
Tid: 20 minutter
Antal personer: 4
 
DET SKAL DU BRUGE
1 moden ananas
4 spsk. rørsukker
1 lille creme brulé-gasbrænder
 
 
VANILJECREME
2 æggeblommer
2 spsk. sukker
korn af 1 vaniljestang
2½ dl rømme (f.eks. fra Irma)
 
PRØV OGSÅ: Et godt alternativ til grillet ananas kan være en skøn ananastrifli med makroner. Få opskriften her

 

Opskrift - sådan laver du grillet ananas-brulé med vaniljecreme

 
1. Skær skrællen af ananassen, og skær den i 4 tykke både på langs. Steg dem i ca. 3 minutter på hver side på en varm grill. Drys den varme ananas med rørsukker, og brænd overfladen med en gasbrænder, så den karamelliserer.
 
2. RØMMECREME: Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen med en elpisker til en luftig masse. Vend rømme i med en ske. Servér cremen til den grillede ananas.
 
PRØV OGSÅ: Grillede ferskner med hindbær og vaniljeis