

Glutenfri kokos-blåbærsnitter
29. juli 2013(ca. 10-12 stk.) Det skal du bruge Dej 1 - med kokos: 80 g sukker 1 dl rapsolie 1 dl creme fraiche Et nip salt 150 g kokosmel Dej 2 - med blåbær: 2 æg 150 g sukker 150 g revet squash Saft fra 1 citron 120 g mandelmel (fintblendede mandler) 2 tsk. bagepulver 150 g blåbær Lidt flormelis til drys Prøv også den delikate choko-kokosdrøm Sådan gør du Dej 1: Rør sukker, olie, creme fraiche, salt og kokosmel sammen til en tyk masse. Fordel i en form (ca. 23x23 cm) i et tyndt lag. Bag kagen ved 160 grader (varmluft) i ca. 15 min. Dej 2: Imens dej 1 bager laver du dej 2. Pisk æg og sukker hvidt. Tilsæt revet squash og citronsaft og rør igen. Tilsæt mandelmel og bagepulver og rør til en ensartet dej. Fordel dej 2 ovenpå dej 1 og drys blåbær over kagen. Bag kokos-blåbærsnitterne ved 160 grader (varmluft) i ca. 35-45 min. Afkøl de glutenfri kokos-blåbærsnitter helt og drys evt. med lidt flormelis lige inden servering. Lav sunde fuldkornspandekager til ungerne Opskriften er fra Mette Holmgrens blog Feinschmager, og du kan få flere opskrifter her
Læs også
