Desserter

Glutenfri kokos-blåbærsnitter

af Mette Holmgren 29. juli 2013
(ca. 10-12 stk.)Det skal du brugeDej 1 - med kokos:80 g sukker1 dl rapsolie1 dl creme fraicheEt nip salt150 g kokosmelDej 2 - med blåbær:2 æg150 g

(ca. 10-12 stk.) Det skal du bruge Dej 1 - med kokos: 80 g sukker 1 dl rapsolie 1 dl creme fraiche Et nip salt 150 g kokosmel Dej 2 - med blåbær: 2 æg 150 g sukker 150 g revet squash Saft fra 1 citron 120 g mandelmel (fintblendede mandler) 2 tsk. bagepulver 150 g blåbær Lidt flormelis til drys Prøv også den delikate choko-kokosdrøm Sådan gør du Dej 1: Rør sukker, olie, creme fraiche, salt og kokosmel sammen til en tyk masse. Fordel i en form (ca. 23x23 cm) i et tyndt lag. Bag kagen ved 160 grader (varmluft) i ca. 15 min. Dej 2: Imens dej 1 bager laver du dej 2. Pisk æg og sukker hvidt. Tilsæt revet squash og citronsaft og rør igen. Tilsæt mandelmel og bagepulver og rør til en ensartet dej. Fordel dej 2 ovenpå dej 1 og drys blåbær over kagen. Bag kokos-blåbærsnitterne ved 160 grader (varmluft) i ca. 35-45 min. Afkøl de glutenfri kokos-blåbærsnitter helt og drys evt. med lidt flormelis lige inden servering. Lav sunde fuldkornspandekager til ungerne Opskriften er fra Mette Holmgrens blog Feinschmager, og du kan få flere opskrifter her