fruity road
Desserter

Fruity road - hvid chokolade med frugt og nødder

17. juli 2017
af Emma Martiny
Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
Servér den farverige og sommerlige udgave af den klassiske rocky road til iskaffen på en varm sommerdag. Her får du opskriften på fruity road - hvid chokolade med frugt og nødder

Fruity road - hvid chokolade med frugt og nødder

  Antal: 25 stykker Tid: 15 minutter   300 g hvid chokolade 100 g hasselnødder 100 g tørrede abrikoser 100 g usaltede pistacienødder 100 g tørrede tranebær evt. 1 spsk. rosenblade 1 form på ca. 20 x 30 cm   PRØV OGSÅ: Rocky road-chokoladetærter  

Opskrift - sådan laver du fruity road - hvid chokolade med frugt og nødder

  Beklæd formen med bagepapir. Hak chokoladen groft, og smelt den i en varmefast skål over vandbad. Rist hasselnødderne let på en tør pande, til de brune hinder løsner sig. Gnid nødderne mod hinanden i et rent viskestykke, så hinderne falder af og kan kasseres. Skær abrikoserne i skiver. Rør hasselnødder, abrikoser, pistacienødder og tranebær i den smeltede chokolade. Fordel massen i formen i et jævnt lag, og drys evt. med rosenblade. Lad chokoladen stivne, og skær den ud i passende stykker.