Fruity road - hvid chokolade med frugt og nødder
Antal: 25 stykker
Tid: 15 minutter
300 g hvid chokolade
100 g hasselnødder
100 g tørrede abrikoser
100 g usaltede pistacienødder
100 g tørrede tranebær
evt. 1 spsk. rosenblade
1 form på ca. 20 x 30 cm
PRØV OGSÅ: Rocky road-chokoladetærter
Opskrift - sådan laver du fruity road - hvid chokolade med frugt og nødder
Beklæd formen med bagepapir. Hak chokoladen groft, og smelt den i en varmefast skål over vandbad. Rist hasselnødderne let på en tør pande, til de brune hinder løsner sig. Gnid nødderne mod hinanden i et rent viskestykke, så hinderne falder af og kan kasseres. Skær abrikoserne i skiver. Rør hasselnødder, abrikoser, pistacienødder og tranebær i den smeltede chokolade. Fordel massen i formen i et jævnt lag, og drys evt. med rosenblade. Lad chokoladen stivne, og skær den ud i passende stykker.