Desserter

Frugter med ricottacreme og mynte

af Susanne Palmqvist 7. juli 2011
Foto: Anders Schønnemann
Spis de dejlige bær naturel med en let creme lavet af friskosten ricotta og flødeskum. Friske hakkede mynteblade giver en pikant smag sammen med bærrene. Du kan sagtens blande andre bær end dem, jeg bruger her

(4 personer)CREME:1½ dl piskefløde200 g ricotta1 nip vaniljepulverENDVIDERE:ca. 250 g friske jordbærca. 200 g friske hindbær2 modne ferskener, nektariner eller 1 lille mango1 håndfuld friske myntebladePisk fløden til skum. Rør ricottaen med vanilje, og vend flødeskummet i. Stil det koldt til brug.Skær jordbær og hindbær i skiver, og skær ferskener, nektariner eller mangofrugt i små terninger uden skrællen. Hak mynten ret fint. Anret desserten i smukke glas; læg frugten skiftevis i lag med lidt creme og et drys mynte imellem. Stil dem koldt i mindst 1 time. Pynt med frisk bær og mynte.RELEVANTE LINKS