Desserter

Frugtbar

af Louise Dandanell Ørsted 25. august 2010
Foto: Bjørn Jakobsen
Har du først smagt dem én gang, bliver du nødt til at lave nogle flere! Temperaturen her er angivet for almindelig konventionel ovn. Hvis du bruger varmluft, skal temperaturen være ca. 20 grader lavere.

CA. 9 STK.

75 g sukker2 spsk sirup75 g smør100 g havregryn75 g nødder og kerner75 g tørrede frugter

Prøv også:

Krydrede nødder Auberginedip Butterdej med pære og blåskimmelost Ostespread Avocadodip med grillede rejer

Tænd ovnen på 160 grader.

Varm sukker, sirup og smør op i en gryde.Rør havregrynene i. Hak nødder, kerner og tørrede frugter og rør dem i.Spred dejen ud på bagepapir - ca. 20x20 cm - og fold papirkanterne op omkring dejen, så den ikke løber ud.Jævn evt. fladen ud med en paletkniv.Bag kagen i 30 minutter.Afkøl den og skær den i små stykker.