Desserter

Fristende chokolade: Chokotarteletter

af Julie Hey 20. december 2012
foto: Bjørn Jakobsen
Opskrifter: Tarteletterne emmer af chokolade og er lige til at sætte tænderne i

Chokotarteletter (8 stk.)

Ingredienser120 g smør, blødt90 g flormelis20 g mandelmel1 ægSalt280 g mel1 spsk kakaopulverFyld:2 dl piskefløde200 g mørk chokolade50 g smørLÆS MERE: Er du blevet fristet til mere chokolade? SØNDAG har samlet 4 fristende chokolade opskrifter, se dem herFremgangsmådeRør smør med flormelis, mandelmel og æg. Tilsæt mel og lidt salt, saml dejen og lad den hvile i køleskabet i 1 time.Tænd ovnen på 180 grader. Rul dejen ud og fordel i små tærteforme. Drys med kakaopulver og bag dem i 20 min. Afkøl på en rist.Kog fløden op og hæld i en skål med hakket chokolade. Tilsæt smør og rør cremen blank, inden den fordeles i tarteletterne.Lad dem stå i køleskabet i 2 timer inden servering. LÆS MERE: Chokolade er godt for mere end blot smagen, det er faktisk sundt for dig og kan holde dit blodsukker i skak, læs her hvorfor