Halloween edderkoppe-kager
Desserter

Edderkoppe-kager til Halloween

af Kristina Marckmann 20. oktober 2015
Foto: Carina Krüger
Her får du opskriften på kriblende kager som en lækker dessert til Halloween.

(12 stk.)

Det skal du bruge til edderkoppe-kager

2 æg125 g sukker100 g smør1 tsk. vanilje1 tsk. natron2 spsk. kakao125 g hvedemel½ dl fløde

Find sjovt bageudstyr til halloween her >>

Skal I holde halloween? Her finder du masser af sjove ting til festen >>

Topping:150 g flormelis1 spsk. kakao50 g blødt, usaltet smør2 tsk. mælk3 spsk. chokoladekrymmel24 vingummi-spejlæg12 røde M&Ms1 pk. røde snørebånd

Prøv også: Uhyggelige mumiepølser

Sådan laver du edderkoppe-kager

Pisk æg og sukker luftigt, smelt smørret og pisk det i.Bland vanilje, natron, kakao og mel og rør det i sammen med fløden.Kom dejen i 12 muffinsforme, bag dem ved 180° i 20 min. og lad dem køle helt af.Pisk flormelis, kakao, smør og mælk til en glat creme og smør cremen på kagerne.Dyp kagerne i krymmel og sæt spejlæg på som øjne, snørebånd som ben og en M&M som næse.

Prøv også: Uhyggelige spøgelsesmuffins

Opskriften på de søde spøgelser er fra Familie Journal nr. 44 2015.Vil du gerne have Familie Journal i postkassen hver uge? Se de aktuelle abonnementstilbud lige her!