Drømmekage-dessert
Tid: 30 minutter. Bagetid: 10 minutter
Antal personer: 4
KARAMELSAUCE
150 g lys muscovadosukker
½ dl vand
25 g smør
1½ dl piskefløde
evt. salt
KOKOSTUILE
35 g smør
35 g hvedemel
70 g flormelis
2-3 spsk. vand
4-5 spsk. kokosmel
TIL SERVERING
4 kugler god vaniljeis
PRØV OGSÅ: Drømmekage me et twist
Opskrift - sådan laver du drømmekage-dessert
1. KARAMELSAUCE: Kog muscovadosukker og vand sammen i en gryde, til det begynder at tage farve som mørk karamel. Skru ned for varmen, og tilsæt smør. Rør fløde i, til massen er ensartet. Tilsæt evt. en smule salt. Er karamelsaucen for tynd, kan du koge den lidt mere ind. Hæld den på glas.
2. KOKOSTUILE: Tænd ovnen på 180°. Smelt smør i en gryde, og lad det brune. Tag det af varmen. Rør mel og flormelis i. Tilsæt vand, til dejen er ensartet og smørbar. Smør dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir i et tyndt lag. Drys med kokosmel, og tryk det let ned i dejen. Bag tuilen i ovnen i 8-10 minutter. Afkøl.
3. SERVERING: Fordel vaniljeis i kugler på 4 tallerkener. Hæld lidt karamelsauce over. Bræk kokostuiles i mindre stykker, og læg dem oven på is og karamelsauce.
