Desserter

Chokonuts med peanutbutter

af Camilla Biesbjerg Markussen 15. september 2015
Foto: Betina Hastoft
Små lækre og sunde choko-hapsere - perfekt til dig der gerne vil holde en sund livsstil (og til alle andre...).

Chokonuts med peanutbutter ca. 20 stk.

Tid: 20 minutter. Frysetid: 2 timer.   Chokoladerne her kan sagtens laves med andre typer nøddesmør, f.eks. hasselnødde- eller cashewnøddesmør, der kan købes i helsekostbutikker.   DET SKAL DU BRUGE 70 g peanutbutter 1 spsk. kokosolie 50 g peanuts 2 tsk. Sukrin 1 knsp. vaniljepulver 1 form, 10 x 10 cm   TIL SERVERING 100 g mørk chokolade 70 % 1 spsk. peanuts  

Opskrift - sådan laver du chokonuts med peanutbutter

  1. Smelt peanutbutter sammen med kokosolie. Rør grofthakkede peanuts i. Tilsæt Sukrin og vaniljepulver, og bland det hele godt sammen. Hæld blandingen i en form beklædt med husholdningsfilm, og stil den i fryseren i 2 timer, til massen er fast.   2. Servering: Skær nøddemassen i mundrette bidder. Smelt chokoladen over vandbad, og overtræk bidderne med chokolade. Drys med hakkede peanuts, og stil på køl, til de har sat sig.   Næringsindhold pr. stk. Energi: 89 kcal Protein: 2 g Fedt: 6,9 g Kulhydrat: 5,3 g Kostfibre: 0,8 g   PRØV OGSÅ: LCHF-opskrift - lav selv lækre snickers